Správy z priemyslu

Nový príchod 2: Vysoko kvalitné projektové svietidlo RGBW LED Strip so 120 LED diódami.

2022-08-31

Nový príchod 2: Vysoko kvalitné projektové svietidlo RGBW LED Strip so 120 LED diódami.

Podľa požiadavky zákazníka na farbu svetla naša spoločnosť navrhuje LED pásik RGBW s vysokou hustotou 120 LED na meter. Používa technické pracovné napätie 24 V a je nastavený na pracovný výkon približne 24 W na meter. Šírka LED pásika je 12 mm a používa sa obojstranná doska z čistej medi 3 ANSI. Dosiahnite veľmi dobré výsledky pri svetelnom efekte.



Vysoká hustota a vysoký jas guľôčok 5050 RGBW SMD lampy dokáže efektívne udržiavať konzistenciu svetla, môže výrazne znížiť čierne škvrny spôsobené medzerami medzi 5050 SMD. 24 W na meter výkonu na zabezpečenie jasu osvetlenia a zároveň na ovládanie efektu ohrevu svetla, LED SMD nemá preťaženie a môže dosiahnuť dobrý pracovný stav na dosiahnutie dlhšej životnosti osvetlenia.



DC24V napätie je všeobecné technické osvetlenie, takže toto RGBW LED páskové svetlo môže byť vhodné pre mnoho technických aplikácií. 12 mm široká a zosilnená 3 ANSI čistá medená obojstranná doska s plošnými spojmi, má veľmi dobrú funkciu odvodu tepla, má tiež veľmi dobrú vodivosť, LED pásik funguje na vzdialenosť 20 metrov, nie je zjavné zníženie napätia, jas môže tiež dosiahnuť rovnaký.



Svetlo RGBW LED Strip 120 leds bolo sériovo vyrábané a obľúbilo si ho veľa zákazníkov. Kontaktujte nás pre najnovšie informácie o našich produktoch. Možné je aj zaslanie vzoriek.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept